Hoofddorp

Hartelijk welkom bij Autosloperij De Toekomst Hoofddorp.

Autosloperij De Toekomst gaat voor groen en geeft u gegarandeerd het beste bedrag voor uw sloopauto of schade- auto. Naast een bijdrage aan het milieu, ontvangt u van ons een financiële bijdrage. Doe net als Autosloperij De Toekomst en ga voor de toekomst. Bied uw schade-auto of sloopauto nu aan via onze website en met deze daad maken wij Nederland samen een stukje groener.

Aangesloten bij RDW en ARN

Autosloperij De Toekomst Hoofddorp staat bekend als een betrouwbare autosloperij in Hoofddorp. Wij zijn gecertificeerd door het RDW en aangesloten bij brancheorganisatie ARN (Auto Recycling Nederland). Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u een officiëel RDW-vrijwaringsbewijs ontvangt, én dat uw sloopauto voor 85% gerecycled wordt.

Klantvriendelijke autosloperij in Hoofddorp

Ongeacht de staat van uw auto, halen wij deze kosteloos door geheel Nederland op en brengen deze naar de autosloperij in Hoofddorp. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van sloopauto of schade-auto gebeurt.

Uw sloopauto is geld waard!

Naast een correcte wijze van afhandeling van de verkoop of inkoop van uw schade-auto of sloopauto, garanderen wij u dat er geen kosten in rekening worden gebracht. U ontvangt altijd een vergoeding voor uw sloopauto of schade-auto, die afhankelijk is van de staat van uw sloopauto of schade-auto. Tevens ontvangt u van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering, zodat deze kan worden beëindigd. Tegenwoordig kan dit ook vaak per e-mail of telefoon, dus geen zorgen meer om uw sloopauto of schade-auto.

Alle voordelen op een rij

  • uw sloopauto of schade-auto wordt op een milieuvriendelijke wijze opgehaald en gerecycled;
  • u ontvangt van de chauffeur ter plaatse een vrijwaringsbewijs;
  • het overeengekomen bedrag wordt direct aan u uitbetaald;
  • wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag voor u bereikbaar;
  • uw auto wordt binnen 24 uur gratis opgehaald;

Uw auto snel naar een autosloperij in Hoofddorp?

Bel Autosloperij De Toekomst Hoofddorp nu op 0611-087053. U kunt ook een bericht sturen naar info@autosloperijdetoekomst.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Autosloperij De Toekomst neemt u graag alle zorg voor uw sloopauto uit handen!

Tot spoedig ziens,

Namens het team van Autosloperij De Toekomst Hoofddorp

Contact