IJmuiden

Hartelijk welkom bij Autosloperij De Toekomst IJmuiden.

Autosloperij De Toekomst IJmuiden gaat voor groen en geeft u gegarandeerd het beste bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Naast een bijdrage aan een beter milieu, ontvangt u van ons een financiële bijdrage. Doe net als Autosloperij De Toekomst en ga voor de toekomst. Biedt uw schadeauto of sloopauto nu aan via onze website en met deze daad maken wij Nederland samen een stukje groener.

Aangesloten bij RDW en ARN

Autosloperij De Toekomst IJmuiden staat bekend als een betrouwbare autosloperij in IJmuiden. Wij zijn gecertificeerd door het RDW, het KZD (KwaliteitsZorg Demontage) en aangesloten bij brancheorganisatie ARN (Auto Recycling Nederland). Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u een officiëel RDW-vrijwaringsbewijs ontvangt, én dat uw sloopauto voor 85% gerecycled wordt.

Klantvriendelijke autosloperij in IJmuiden

Ongeacht de staat van uw auto, halen wij deze kosteloos door geheel Nederland op en brengen deze naar de autosloperij in IJmuiden. Wij beschikken over speciaal vervoer, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Op onze website kunt u lezen wat er met de gedemonteerde onderdelen van sloopauto of schadeauto gebeurd.

Uw sloopauto is geld waard!

Naast een correcte wijze van afhandeling van de verkoop of inkoop van u schadeauto of sloopauto, garanderen wij u dat er geen kosten in rekening worden gebracht. U ontvangt altijd direct een vergoeding voor uw sloopauto of schadeauto, die afhankelijk is van de staat van uw sloopauto of schadeauto. Tevens ontvangt u van onze chauffeur ter plaatse een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering zodat deze kan worden beëindigd. Tegenwoordig kan dit ook vaak per e-mail of telefoon, dus geen zorgen meer om u sloopauto of schadeauto.

Alle voordelen op een rij

  • uw sloopauto of schadeauto wordt op een milieuvriendelijke wijze opgehaald en gerecycled;
  • u ontvangt van de chauffeur ter plaatse een vrijwaringsbewijs;
  • het overeengekomen bedrag wordt direct aan u uitbetaald;
  • wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag voor u bereikbaar;
  • gratis uw sloopauto IJmuiden ophalen binnen 24 uur;

Uw auto snel naar een autosloperij in Haarlem?

Bel Autosloperij De Toekomst IJmuiden nu op 0611-087053. U kunt ook een bericht sturen naar info@autosloperijdetoekomst.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Autosloperij De Toekomst neemt u graag alle zorg voor uw sloopauto uit handen!

Tot spoedig ziens,

Namens het team van Autosloperij De Toekomst IJmuiden

Contact