Delft

Hartelijk welkom bij Autosloperij De Toekomst Delft

Autosloperij De Toekomst gaat voor een schoner milieu en geeft u gegarandeerd het beste bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Naast een bijdrage aan een schonere toekomst, ontvangt u van ons een financiële bijdrage. Doe net als Autosloperij De Toekomst en ga net als ons voor groen. Bied uw schadeauto of sloopauto nu aan via onze website en met deze daad maken wij Nederland samen een stukje groener.

Aangesloten bij RDW en ARN

Autosloperij De Toekomst Delft staat bekend als een betrouwbare autosloperij in Delft. Wij zijn gecertificeerd door het RDW en aangesloten bij brancheorganisatie ARN (Auto Recycling Nederland), en daarnaast beschikken wij over een KZD-certificaat (Kwaliteitszorg Demontage). Bij ons bent u verzekerd van een officiëel RDW-vrijwaringsbewijs, én dat uw sloopauto voor 85% gerecycled wordt.

Klantvriendelijke autosloperij in Delft

Ongeacht in welke staat dan ook, wij halen uw auto kosteloos door geheel Nederland op en brengen deze naar de autosloperij in Delft. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto of schadeauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van uw sloopauto of schadeauto gebeurt.

Uw sloopauto is geld waard!

Naast een correcte wijze van afhandeling van de verkoop of inkoop van uw schadeauto of sloopauto, garanderen wij dat wij geen kosten in rekening brengen. U ontvangt altijd direct een contante vergoeding voor uw sloopauto of schadeauto. Uiteraard is deze vergoeding afhankelijk van de staat van uw sloopauto of schadeauto. Ook ontvangt u van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering, zodat deze kan worden beëindigd. Tegenwoordig kunt u dit ook vaak per e-mail of telefoon doen, dus geen zorgen meer om uw sloopauto of schadeauto.

Alle voordelen op een rij

  • uw sloopauto of schadeauto wordt op een milieuvriendelijke wijze opgehaald en gerecycled;
  • u ontvangt van de chauffeur ter plaatse een vrijwaringsbewijs;
  • het overeengekomen bedrag wordt direct aan u uitbetaald;
  • wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag voor u bereikbaar;
  • uw auto wordt binnen 24 uur gratis opgehaald;

Uw auto snel naar een autosloperij in Delft?

Bel Autosloperij De Toekomst Delft nu op 0611-087053. U kunt ons ook een bericht sturen via info@autosloperijdetoekomst.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Autosloperij De Toekomst neemt u graag alle zorg voor uw sloopauto uit handen!

Tot spoedig ziens,

Namens het team van Autosloperij De Toekomst Delft

Contact