Schadeauto ophalen Weesp

Te veel schade aan uw auto, te veel kilometers op de teller, uw auto komt misschien niet door de APK. Wellicht is het tijd om uw auto weg te doen. Hoe kunt u dit het beste doen en zo dat het u weinig tijd en moeite kost? Neem contact op met Autosloperij De Toekomst Weesp en wij nemen u alle zorg uit handen. Wij komen niet alleen uw auto direct en geheel gratis ophalen, u ontvangt ter plaatse ook nog eens een goede prijs voor uw auto en een vrijwaringsbewijs. Dit vrijwaringsbewijs is een officieel bewijs dat u niet langer de eigenaar van de schadeauto bent en vrijwaart u direct van de verplichting om nog wegenbelasting te betalen. Via Autosloperij De Toekomst Weesp bent u ervan verzekerd dat u uw schadeauto snel, veilig en tegen een goede prijs verkoopt.

Klantvriendelijke autosloperij in Weesp

Ongeacht de staat van uw auto, wij halen uw schadeauto gratis door geheel Nederland op en brengen deze naar de autosloperij in Weesp. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van uw sloopauto of schadeauto gebeurt.

Naast een correcte wijze van afhandeling van de verkoop of inkoop van u schadeauto of sloopauto garanderen wij u dat er geen kosten in rekening worden gebracht. U ontvangt altijd een vergoeding voor u sloopauto of schadeauto die afhankelijk is van de staat van uw sloopauto of schadeauto. Tevens ontvangt u van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering zodat deze kan worden beëindigd. 

Waarde van uw (sloop)auto

Autosloperij De Toekomst is een erkende autosloperij, waardoor zij u gegarandeerd het juiste bedrag voor uw auto uitbetaald. De prijs die u ontvangt is maximaal € 500,= en wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het merk en model, bouwjaar, brandstof, aantal gereden kilometers, de staat van uw auto, kleur en de waarde van en vraag naar de onderdelen.

Voordelen Autosloperij De Toekomst

  • Milieuvriendelijke autosloperij
  • Gratis schadeauto ophalen Weesp
  • Hoge inkoopprijs (max € 500,=)
  • Sloperij is 6 dagen geopend – 24/7 bereikbaar
  • Betrouwbaar, u ontvangt direct uw vrijwaringsbewijs
  • Aangesloten bij ARN (Auto Recycle Nederland)
  • KZD gecertificeerd (kwaliteitszorg demontage)
  • RDW gecertificeerd

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan contact op met Autosloperij de Toekomst Weesp.

Contact