Zoetermeer

Hartelijk welkom bij Autosloperij De Toekomst Zoetermeer.

Autosloperij De Toekomst Zoetermeer gaat voor groen en u bent verzekerd van het beste bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Niet alleen leveren wij een bijdrage aan een beter milieu, ook ontvangt u van ons een financiële bijdrage. Doe net als Autosloperij De Toekomst en ga voor een schoner milieu. Bied uw schadeauto of sloopauto nu aan via onze website en zo maken we Nederland samen een stukje groener.

Aangesloten bij RDW en ARN

Autosloperij De Toekomst Zoetermeer staat bekend als een erkende autosloperij in Zoetermeer. Wij zijn gecertificeerd door het RDW, het KZD (Stichting KwaliteitsZorg Demontage) en aangesloten bij brancheorganisatie ARN (Auto Recycling Nederland). Bij ons bent u verzekerd van een officiëel RDW-vrijwaringsbewijs, én dat uw sloopauto voor 85% gerecycled wordt.

Klantvriendelijke autosloperij in Zoetermeer

Ongeacht welke staat dan ook, wij halen uw auto gratis door geheel Nederland op en brengen uw auto naar de autosloperij in Zoetermeer. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke en verantwoorde wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van sloopauto of schadeauto gebeurt.

Uw sloopauto is geld waard!

Naast een correcte wijze van afhandeling van de verkoop of inkoop van uw schadeauto of sloopauto, garanderen wij u dat er geen kosten in rekening worden gebracht. U ontvangt altijd een vergoeding voor uw sloopauto of schadeauto. Natuurlijk is deze vergoeding afhankelijk van de staat van uw sloopauto of schadeauto. Daarnaast ontvangt u van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering, zodat deze kan worden beëindigd. Tegenwoordig kan dit ook vaak per e-mail of telefoon, dus u heeft geen zorgen meer om u sloopauto of schadeauto.

Alle voordelen op een rij

  • uw sloopauto of schadeauto wordt op een verantwoorde wijze opgehaald en gerecycled;
  • u ontvangt van de chauffeur ter plaatse een vrijwaringsbewijs;
  • het overeengekomen bedrag wordt direct aan u uitbetaald;
  • wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag voor u bereikbaar;
  • uw auto wordt binnen 24 uur gratis opgehaald;

Uw auto snel naar een autosloperij in Zoetermeer?

Bel Autosloperij De Toekomst Zoetermeer nu op 0611-087053. U kunt ook een e-mail sturen naar info@autosloperijdetoekomst.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Autosloperij De Toekomst neemt u graag alle zorg voor uw sloopauto uit handen!

Tot spoedig ziens,

Namens het team van Autosloperij De Toekomst Zoetermeer

Contact