Nieuwegein

Hartelijk welkom bij Autosloperij De Toekomst Nieuwegein

Autosloperij De Toekomst gaat voor een betere toekomst. U krijgt gegarandeerd het beste bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Doe met ons mee en ga net  als Autosloperij De Toekomst voor groen. Bied uw schadeauto of sloopauto nu aan via onze website samen maken wij Nederland een stukje groener.

Aangesloten bij RDW en ARN

Autosloperij De Toekomst Nieuwegein is een erkende autosloperij in Nieuwegein. Wij zijn gecertificeerd door het RDW, het KZD (KwaliteitsZorg Demontage) en aangesloten bij brancheorganisatie ARN (Auto Recycling Nederland). Bij ons bent u ervan verzekerd dat u een officiëel RDW-vrijwaringsbewijs ontvangt, én dat uw sloopauto voor 85% gerecycled wordt.

Klantvriendelijke autosloperij in Nieuwegein

Ongeacht de staat van uw auto, wij halen uw auto gratis door geheel Nederland op en brengen deze naar de autosloperij in Nieuwegein. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van uw sloopauto of schadeauto gebeurt.

Uw sloopauto is geld waard!

Naast een correcte wijze van afhandeling van de verkoop of inkoop van uw schadeauto of sloopauto, garanderen wij dat wij geen kosten in rekening brengen. U ontvangt altijd ter plaatse een contante vergoeding voor uw sloopauto of schadeauto. Uiteraard is deze vergoeding afhankelijk van de staat van uw sloopauto of schadeauto. Ook ontvangt u van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs dient u op te sturen naar uw verzekering, zodat deze kan worden beëindigd. Tegenwoordig kunt u dit ook vaak per e-mail of telefoon doen, dus geen zorgen meer om uw sloopauto of schadeauto.

Alle voordelen op een rij

  • uw sloopauto of schadeauto wordt op een milieuvriendelijke wijze opgehaald en gerecycled;
  • u ontvangt van de chauffeur ter plaatse een vrijwaringsbewijs;
  • het overeengekomen bedrag wordt direct aan u uitbetaald;
  • wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag voor u bereikbaar;
  • gratis uw sloopauto Nieuwegein ophalen binnen 24 uur;

Uw auto snel naar een autosloperij in Nieuwegein?

Bel Autosloperij De Toekomst Nieuwegein direct op 0611-087053. U kunt ook een bericht sturen naar info@autosloperijdetoekomst.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Autosloperij De Toekomst neemt u graag alle zorg voor uw sloopauto uit handen!

Tot spoedig ziens,

Namens het team van Autosloperij De Toekomst Nieuwegein

Contact