Schadeauto verkopen Den Bosch

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Uw auto heeft te veel schade en/of komt niet meer door de APK. De kosten overstijgen de dagwaarde van uw auto. Hoe komt u nu het snelst van uw auto af. Of uw schadeauto nog rijdt of niet, Autosloperij De Toekomst haalt uw auto gratis en op servicegerichte wijze op door heel Nederland en u ontvangt ter plaatse een goede prijs alsook een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs ontheft u direct van de verplichting om nog wegenbelasting te betalen. Via Autosloperij De Toekomst Den Bosch bent u ervan verzekerd dat u uw schadeauto snel, veilig en tegen een goede prijs verkoopt.

Klantvriendelijke autosloperij in Den Bosch

Ongeacht de staat van uw auto, wij halen uw schadeauto gratis door geheel Nederland op en brengen deze naar de autosloperij in Den Bosch. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van uw sloopauto of schadeauto gebeurt.

Waarde van uw (sloop)auto

Autosloperij De Toekomst is een erkende autosloperij, waardoor zij u gegarandeerd het juiste bedrag voor uw schadeauto uitbetaald. De prijs die u ontvangt is maximaal € 500,= en wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het merk en model, bouwjaar, brandstof, aantal gereden kilometers, de staat van uw auto, kleur en de waarde van en vraag naar de onderdelen.

Voordelen Autosloperij De Toekomst

  • Milieuvriendelijke autosloperij
  • Gratis schadeauto ophalen Den Bosch
  • Hoge inkoopprijs (max € 500,=)
  • Sloperij is 6 dagen geopend – 24/7 bereikbaar
  • Betrouwbaar, u ontvangt direct uw vrijwaringsbewijs
  • Aangesloten bij ARN (Auto Recycle Nederland)
  • KZD gecertificeerd (kwaliteitszorg demontage)
  • RDW gecertificeerd

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies neem dan contact op met Autosloperij De Toekomst Den Bosch.

Contact