Sloopauto verkopen Lisse

Uw auto is aan het eind van zijn technische levensduur, er staan te veel kilometers op de teller of uw auto heeft te veel schade. U kunt dit eenvoudig doen door uw auto aan te bieden aan Autosloperij De Toekomst. Wij nemen u alle zorg uit handen door uw auto snel en geheel gratis op te halen en te vrijwaren. En daarnaast verdient u er ook nog geld mee! Wij overhandigen u direct een vrijwaringsbewijs, zodat u meteen af bent van verdere betalingsverplichtingen ten aanzien van wegenbelasting. Via Autosloperij De Toekomst Opdam bent u ervan verzekerd dat u uw auto snel, veilig en tegen een eerlijke vergoeding verkoopt.
Klantvriendelijke autosloperij in Lisse.

Ongeacht de staat van uw auto, wij halen uw auto gratis door geheel Nederland op en brengen deze naar de autosloperij in Opdam. Wij beschikken over speciaal transport, om uw auto snel en gemakkelijk te kunnen vervoeren. Uw sloopauto wordt door een erkend autodemontage bedrijf opgehaald en op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van uw sloopauto of schadeauto gebeurt.
Redenen om uw auto naar de sloperij te brengen

Uw auto komt niet meer door de APK-keuring;
De reparaties aan uw auto zijn hoger dan de dagwaarde;
Uw auto heeft teveel (blik)schade door bijvoorbeeld een aanrijding;
U heeft uw auto helemaal opgereden;
Uw auto heeft (bijna) geen waarde meer door bijvoorbeeld veel gereden kilometers.

Waarde van uw (sloop)auto

Autosloperij De Toekomst is een erkende autosloperij, waardoor u gegarandeerd het juiste bedrag voor uw auto uitbetaald krijgt. De prijs die u ontvangt is maximaal € 500,= en wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het merk en model, bouwjaar, brandstof, aantal gereden kilometers, de staat van uw auto, kleur en de waarde van en vraag naar de onderdelen.
Voordelen Autosloperij De Toekomst

Milieuvriendelijke autosloperij
Gratis sloopauto ophalen Lisse
Hoge inkoopprijs (max € 500,=)
Sloperij is 6 dagen geopend – 24/7 bereikbaar
Betrouwbaar, u ontvangt direct uw vrijwaringsbewijs
Aangesloten bij ARN (Auto Recycle Nederland)
KZD gecertificeerd (kwaliteitszorg demontage)\
RDW gecertificeerd

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Autosloperij de Toekomst Lisse.

Contact