Purmerend

Hartelijk welkom bij Autosloperij De Toekomst Purmerend.

Autosloperij De Toekomst Purmerend gaat voor groen en geeft u gegarandeerd het beste bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Niet alleen leveren wij een bijdrage aan het milieu, ook ontvangt u van ons een financiële bijdrage. Doe net als Autosloperij De Toekomst en ga voor een schoner milieu. Bied uw schadeauto of sloopauto Dordrecht nu aan via onze website en zo maken we Nederland samen een stukje groener.

Aangesloten bij RDW en ARN

Autosloperij De Toekomst Purmerend staat bekend als een betrouwbare autosloperij in Purmerend. Wij zijn gecertificeerd door het RDW, het KZD (Stichting KwaliteitsZorg Demontage) en aangesloten bij expertisecentrum ARN (Auto Recycling Nederland). Bij ons bent u er zeker van dat u een officiëel RDW-vrijwaringsbewijs ontvangt, én dat uw sloopauto voor 85% gerecycled wordt.

Klantvriendelijke autosloperij in Purmerend

Ongeacht de staat van uw auto, halen wij deze gratis door geheel Nederland op en brengen deze naar de autosloperij in Purmerend. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke en verantwoorde wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van sloopauto of schadeauto gebeurt.

Uw sloopauto is geld waard!

Naast een correcte wijze van afhandeling van de verkoop of inkoop van uw schadeauto of sloopauto, garanderen wij u dat er geen kosten in rekening worden gebracht. U ontvangt altijd een vergoeding voor uw sloopauto of schadeauto, die afhankelijk is van de staat van uw sloopauto of schadeauto. Tevens ontvangt u van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering, zodat deze kan worden beëindigd. Tegenwoordig kan dit ook vaak per e-mail of telefoon, dus u heeft geen zorgen meer om u sloopauto of schadeauto.

Alle voordelen op een rij

  • uw sloopauto of schadeauto wordt op een milieuvriendelijke wijze opgehaald en gerecycled;
  • gratis uw sloopauto Dordrecht ophalen 
  • u ontvangt van de chauffeur ter plaatse een vrijwaringsbewijs;
  • het overeengekomen bedrag wordt direct aan u uitbetaald;
  • wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag voor u bereikbaar;
  • gratis uw sloopauto Purmerend ophalen binnen 24 uur;

Uw auto snel naar een autosloperij in Purmerend?

Neem nu contact op met Autosloperij De Toekomst Purmerend op 0611-087053. U kunt ook een bericht sturen naar info@autosloperijdetoekomst.nl. U hoort dan zo snel mogelijk van ons. Autosloperij De Toekomst neemt u graag alle zorg voor uw sloopauto uit handen!

Tot spoedig ziens,

Namens het team van Autosloperij De Toekomst Purmerend

Contact