Schadeauto ophalen Nieuw-Vennep

U heeft schade aan uw auto en de reparatiekosten zijn hoger dan de huidige dagwaarde van uw auto. Hoe komt u op een voor u voordelige manier van uw auto af. Het maakt niet uit of uw schadeauto nog rijdt of niet, Autosloperij De Toekomst haalt uw auto gratis door heel Nederland op. Bij het ophalen ontvangt u ter plaatse een goede prijs alsook een RDW-erkend vrijwaringsbewijs. Dit vrijwaringsbewijs vrijwaart u direct van de verplichting om nog wegenbelasting te betalen. Via Autosloperij De Toekomst Nieuw-Vennep bent u er van verzekerd dat u uw schadeauto snel, veilig en tegen een marktconforme prijs verkoopt.

Klantvriendelijke autosloperij in Nieuw-Vennep

In welke staat dan ook, wij halen uw schadeauto gratis door op en brengen deze naar de autosloperij in Nieuw-Vennep. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw schadeauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van uw schadeauto gebeurt.

Waarde van uw (sloop)auto

Autosloperij De Toekomst is een erkende autosloperij, waardoor wij u gegarandeerd het beste bedrag voor uw sloopauto uitbetalen. U ontvangt maximaal € 500,= voor uw auto. Het bedrag wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het merk en model, bouwjaar, brandstof, aantal gereden kilometers, de staat van uw auto, kleur en de waarde van en vraag naar de onderdelen.

Voordelen Autosloperij De Toekomst

  • Milieuvriendelijke autosloperij
  • Gratis schadeauto ophalen Nieuw-Vennep
  • Hoge inkoopprijs (max € 500,=)
  • Sloperij is 6 dagen geopend – 24/7 bereikbaar
  • Betrouwbaar, u ontvangt direct uw vrijwaringsbewijs
  • Aangesloten bij ARN (Auto Recycle Nederland)
  • KZD gecertificeerd (kwaliteitszorg demontage)
  • RDW gecertificeerd

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan contact op met Autosloperij De Toekomst Nieuw-Vennep.

Contact