Schadeauto verkopen Badhoevedorp

Uw schadeauto verkopen is niet zo moeilijk als u denkt. Als u uw schadeauto op het juiste adres verkoopt krijgt u er ook het meeste voor terug. U kunt eenvoudig uw schadeauto aanbieden aan Autosloperij De Toekomst Badhoevedorp, ongeacht welke merk. Wij komen uw auto direct en geheel gratis ophalen, zodat u er geen omkijken naar heeft. Omdat wij naast de inkoop ook de demontage van uw sloopauto doen, ontvangt u altijd een marktconform bedrag voor uw auto en daarnaast ook een vrijwaringsbewijs. Dit bewijs vrijwaart u direct van de verplichting om nog wegenbelasting te betalen. Via Autosloperij De Toekomst Badhoevedorp bent u ervan verzekerd dat u uw schadeauto snel, veilig en tegen een concurrerende prijs verkoopt.

Klantvriendelijke autosloperij in Badhoevedorp

Ongeacht de staat van uw auto, wij halen uw schadeauto gratis door geheel Nederland op en brengen deze naar de autosloperij in Badhoevedorp. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een duurzame manier gerecycled conform de meest recente normen. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van uw sloopauto of schadeauto gebeurt.

Waarde van uw (sloop)auto

Autosloperij De Toekomst is een erkende autosloperij, waardoor zij u gegarandeerd het juiste bedrag voor uw auto uitbetaald. De prijs die u ontvangt is maximaal € 500,= en wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het merk en model, bouwjaar, brandstof, aantal gereden kilometers, de staat van uw auto, kleur en de waarde van en vraag naar de onderdelen.

Voordelen Autosloperij De Toekomst

  • Milieuvriendelijke autosloperij
  • Kosteloos transport Badhoevedorp
  • Hoge inkoopprijs (max € 500,=)
  • Direct contante betaling
  • Sloperij is 6 dagen geopend – 24/7 bereikbaar
  • Betrouwbaar, u ontvangt direct uw vrijwaringsbewijs
  • Aangesloten bij ARN (Auto Recycle Nederland)
  • KZD gecertificeerd (kwaliteitszorg demontage)
  • RDW gecertificeerd

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan contact op met Autosloperij de Toekomst Badhoevedorp.

Contact