Schadeauto verkopen IJmuiden

Uw auto heeft regelmatig onderhoud nodig, het maximum aan kilometers is bereikt of uw auto is betrokken geweest bij een ongeluk. De reparatie-/onderhoudskosten lopen aardig op en zijn inmiddels hoger dan de huidige dagwaarde van uw auto. Misschien het juiste moment om uw auto aan te bieden aan een sloopbedrijf. Hoe komt u nu op een efficiënte en milieuvriendelijke wijze van uw auto af. Of uw schadeauto nog rijdt of niet, Autosloperij De Toekomst IJmuiden  haalt uw auto gratis op en u ontvangt ter plaatse een goede prijs en meteen uw vrijwaringsbewijs. Dit bewijs vrijwaart  u direct van de verplichting om nog wegenbelasting te betalen. Via Autosloperij De Toekomst IJmuiden bent u ervan verzekerd dat u uw schadeauto snel, veilig en tegen een goede prijs verkoopt.

Klantvriendelijke autosloperij in IJmuiden

Of u auto nou rijdt of niet en in welke staat dan ook, wij halen uw schadeauto gratis door geheel Nederland op en brengen deze naar de autosloperij in IJmuiden. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van uw schadeauto gebeurt.

Waarde van uw (sloop)auto

Autosloperij De Toekomst is een erkende autosloperij, waardoor u gegarandeerd bent van een marktconform bedrag voor uw schadeauto. De prijs die u ontvangt is maximaal € 500,= en wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het merk en model, bouwjaar, brandstof, aantal gereden kilometers, de staat van uw auto, kleur en de waarde van en vraag naar de onderdelen.

Voordelen Autosloperij De Toekomst

  • Milieuvriendelijke autosloperij
  • Gratis schadeauto ophalen Ijmuiden
  • Hoge inkoopprijs (max € 500,=)
  • Sloperij is 6 dagen geopend – 24/7 bereikbaar
  • Betrouwbaar, u ontvangt direct uw vrijwaringsbewijs
  • Aangesloten bij ARN (Auto Recycle Nederland)
  • KZD gecertificeerd (kwaliteitszorg demontage)

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan contact op met Autosloperij De Toekomst IJmuiden.

Contact