Schadeauto ophalen Leidschendam

Een voertuig met veel schade levert waarschijnlijk meer kosten op dan de eigenlijke waarde van uw auto.  Wellicht is het tijd om afstand te doen van uw auto. Hoe komt u nu het snelst van uw auto af. U kunt dit eenvoudig doen door contact op te nemen met Autosloperij De Toekomst. Wij nemen u alle zorg uit handen en komen uw auto direct en geheel gratis op een servicegerichte wijze ophalen. U ontvangt ter plaatse een goede prijs voor uw auto en daarnaast ook een vrijwaringsbewijs. Dit bewijs vrijwaart u direct van de verplichting om nog wegenbelasting te betalen. Via Autosloperij De Toekomst Leidschendam bent u ervan verzekerd dat u uw schadeauto snel, veilig en tegen een goede prijs verkoopt.

Klantvriendelijke autosloperij in Leidschendam

In welke staat dan ook, wij halen uw schadeauto gratis op door geheel Nederland en brengen uw auto naar de autosloperij in Leidschendam. Omdat we over speciaal transport beschikken, kunnen wij uw auto snel en gemakkelijk meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van uw sloopauto of schadeauto gebeurt.

Waarde van uw (sloop)auto

Autosloperij De Toekomst is een erkende autosloperij, waardoor zij u gegarandeerd het juiste bedrag voor uw auto uitbetaalt. De prijs die u ontvangt is maximaal € 500,= en wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het merk en model, bouwjaar, brandstof, aantal gereden kilometers, de staat van uw auto, kleur en de waarde van en vraag naar de onderdelen.

Voordelen Autosloperij De Toekomst

  • Milieuvriendelijke autosloperij
  • Gratis schadeauto ophalen Leidschendam
  • Hoge inkoopprijs (max € 500,=)
  • Sloperij is 6 dagen geopend – 24/7 bereikbaar
  • Betrouwbaar, u ontvangt direct uw vrijwaringsbewijs
  • Aangesloten bij ARN (Auto Recycle Nederland)
  • KZD gecertificeerd (kwaliteitszorg demontage)
  • RDW gecertificeerd

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan contact op met Autosloperij de Toekomst Leidschendam. Wij zullen u volledig en goed informeren over onze werkwijze en uw auto ophalen op een tijdstip en dag waarop het u uitkomt.

Contact