Uithoorn

Hartelijk welkom bij Autosloperij De Toekomst Uithoorn.

Autosloperij De Toekomst Uithoorn gaat voor groen en u bent verzekerd van het beste bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Niet alleen leveren wij een bijdrage aan een beter milieu, ook ontvangt u van ons een financiële bijdrage. Doe net als Autosloperij De Toekomst en ga voor een schoner milieu. Bied uw schadeauto of sloopauto nu aan via onze website en zo maken we Nederland samen een stukje groener.

Aangesloten bij RDW, ARN en KZD

Autosloperij De Toekomst Uithoorn staat bekend als een erkende autosloperij in Uithoorn. Wij zijn gecertificeerd door het RDW, het KZD (Stichting KwaliteitsZorg Demontage) en aangesloten bij expertisecentrum en brancheorganisatie ARN (Auto Recycling Nederland). Bij ons bent u verzekerd van een officiëel RDW-vrijwaringsbewijs, én dat uw sloopauto voor 85% gerecycled wordt.

Klantvriendelijke autosloperij in Uithoorn

Ongeacht welke staat dan ook, wij halen uw auto gratis door geheel Nederland op en brengen uw auto naar de autosloperij in Uithoorn. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke en verantwoorde wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van sloopauto of schadeauto gebeurt.

Uw sloopauto is geld waard!

Naast een correcte afhandeling van de verkoop of inkoop van uw schadeauto of sloopauto, bent u ervan verzekerd dat wij geen kosten in rekening brengen. U ontvangt altijd een vergoeding voor uw sloopauto of schadeauto. Natuurlijk is deze vergoeding afhankelijk van de staat van uw sloopauto of schadeauto. Daarnaast ontvangt u van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering, zodat deze kan worden beëindigd. Tegenwoordig kan dit ook vaak per e-mail of telefoon, dus u heeft geen zorgen meer om u sloopauto of schadeauto.

Alle voordelen op een rij

  • uw sloopauto of schadeauto wordt op een verantwoorde wijze opgehaald en gerecycled;
  • u ontvangt van de chauffeur ter plaatse een vrijwaringsbewijs;
  • het overeengekomen bedrag wordt direct aan u uitbetaald;
  • wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag voor u bereikbaar;
  • gratis uw sloopauto Uithoorn ophalen binnen 24 uur;

Uw auto snel naar een autosloperij in Uithoorn?

Neem nu contact op met Autosloperij De Toekomst Uithoorn op telefoonnummer 0611-087053. U kunt ook een e-mail sturen naar info@autosloperijdetoekomst.nl, dan reageren wij zo spoedig mogelijk. Autosloperij De Toekomst neemt u graag alle zorg voor uw sloopauto uit handen!

Tot spoedig ziens,

Namens het team van Autosloperij De Toekomst Uithoorn

Contact