Schadeauto ophalen Hoofddorp

Uw auto heeft schade opgelopen en de reparatiekosten zijn hoger dan de huidige dagwaarde van uw auto. Hoe komt u nu op een voor u voordelige manier van uw auto af. Of uw schadeauto nog rijdt of niet, Autosloperij De Toekomst haalt uw auto gratis door heel Nederland op. Bij het ophalen ontvangt u ter plaatse een goede prijs alsook een RDW-erkend vrijwaringsbewijs. Dit vrijwaringsbewijs vrijwaart u direct van de verplichting om nog wegenbelasting te betalen. Via Autosloperij De Toekomst Hoofddorp bent u er van verzekerd dat u uw schadeauto snel, veilig en tegen een marktconforme prijs verkoopt.

Klantvriendelijke autosloperij in Hoofddorp

Ongeacht de staat van uw auto, wij halen uw schadeauto gratis door geheel Nederland op en brengen deze naar de autosloperij in Hoofddorp. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van uw schadeauto gebeurt.

Waarde van uw (sloop)auto

Autosloperij De Toekomst is een erkende autosloperij, waardoor wij u gegarandeerd het juiste bedrag voor uw sloopauto uitbetalen. De prijs die u ontvangt is maximaal € 500,= en wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het merk en model, bouwjaar, brandstof, aantal gereden kilometers, de staat van uw auto, kleur en de waarde van en vraag naar de onderdelen.

Voordelen Autosloperij De Toekomst

  • Milieuvriendelijke autosloperij
  • Gratis schadeauto ophalen Hoofddorp
  • Hoge inkoopprijs (max € 500,=)
  • Sloperij is 6 dagen geopend – 24/7 bereikbaar
  • Betrouwbaar, u ontvangt direct uw vrijwaringsbewijs
  • Aangesloten bij ARN (Auto Recycle Nederland)
  • KZD gecertificeerd (kwaliteitszorg demontage)
  • RDW gecertificeerd

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan contact op met Autosloperij De Toekomst Hoofddorp.

Contact