Schadeauto ophalen Opdam

U bent het zat om steeds verrast te worden met onnodig hoge kosten voor uw auto. Het is zelfs zo dat de kosten de huidige dagwaarde van uw auto overstijgen. Tijd om uw auto naar de sloop te brengen. Hoe komt u nou het snelst van uw auto af. U kunt dit eenvoudig doen door uw schadeauto aan te bieden aan Autosloperij De Toekomst in Opdam. Wij nemen u alle zorg uit handen en komen uw schadeauto direct en geheel gratis ophalen in Opdam. U ontvangt ter plaatse een goede prijs voor uw auto en daarnaast ook een vrijwaringsbewijs, dat u direct vrijwaart van de verplichting om nog wegenbelasting te betalen. Via Autosloperij De Toekomst Opdam bent u ervan verzekerd dat u uw schadeauto snel, veilig en tegen een goede prijs verkoopt.

Klantvriendelijke autosloperij in Opdam

Ongeacht de staat van uw auto, wij halen uw schadeauto gratis door geheel Nederland op en brengen deze naar de autosloperij in Opdam. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van uw sloopauto of schadeauto gebeurt.

Waarde van uw (sloop)auto

Autosloperij De Toekomst Opdam is een erkende autosloperij, waardoor zij u gegarandeerd het juiste bedrag voor uw auto uitbetaalt. De prijs die u ontvangt is maximaal € 500,= en wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het merk en model, bouwjaar, brandstof, aantal gereden kilometers, de staat van uw auto, kleur en de waarde van en vraag naar de onderdelen.

Voordelen schadeauto ophalen Autosloperij De Toekomst

  • Milieuvriendelijke autosloperij
  • Gratis schadeauto ophalen Opdam
  • Hoge inkoopprijs (max € 500,=)
  • Sloperij is 6 dagen geopend – 24/7 bereikbaar
  • Betrouwbaar, u ontvangt direct uw vrijwaringsbewijs
  • Aangesloten bij ARN (Auto Recycle Nederland)
  • KZD gecertificeerd (kwaliteitszorg demontage)
  • RDW gecertificeerd

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan contact op met Autosloperij de Toekomst Opdam.

Contact