Wormerveer

Hartelijk welkom bij Autosloperij De Toekomst Wormerveer

Autosloperij De Toekomst gaat voor groen en geeft u gegarandeerd het beste bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Naast een bijdrage aan een groener milieu, ontvangt u van ons een financiële bijdrage. Doe net als Autosloperij De Toekomst en ga voor een betere toekomst. Bied uw schadeauto of sloopauto nu aan via onze website en met deze daad maken wij Nederland samen een stukje groener.

Aangesloten bij RDW en ARN

Autosloperij De Toekomst Wormerveer staat bekend als een betrouwbare autosloperij in Wormerveer. Wij zijn gecertificeerd door het RDW en aangesloten bij brancheorganisatie  ARN (Auto Recycling Nederland).  Daarnaast zijn wij KZD (Kwaliteitszorg Demontage) gecertificeerd. Bij ons bent u er zeker van dat u een officiëel RDW-vrijwaringsbewijs ontvangt, én dat uw sloopauto voor 85% gerecycled wordt.

Klantvriendelijke autosloperij in Wormerveer

Ongeacht de staat van uw auto, halen wij deze gratis door geheel Nederland op en brengen deze naar de autosloperij in Wormerveer. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een verantwoorde wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van uw sloopauto of schadeauto gebeurt.

Uw sloopauto is geld waard!

Naast een correcte wijze van afhandeling van de verkoop of inkoop van uw schadeauto of sloopauto, garanderen wij geen kosten in rekening te brengen. U ontvangt altijd een contante vergoeding voor uw sloopauto of schadeauto. Uiteraard is deze vergoeding afhankelijk van de staat van uw sloopauto of schadeauto. Ook ontvangt u van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering, zodat deze kan worden beëindigd. Tegenwoordig kunt u dit ook vaak per e-mail of telefoon doen, dus geen zorgen meer om uw sloopauto of schadeauto.

Alle voordelen op een rij

  • uw sloopauto of schadeauto wordt op een milieuvriendelijke wijze opgehaald en gerecycled;
  • u ontvangt van de chauffeur ter plaatse een vrijwaringsbewijs;
  • het overeengekomen bedrag wordt direct aan u uitbetaald;
  • wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag voor u bereikbaar;
  • uw auto wordt binnen 24 uur gratis opgehaald;

Uw auto snel naar een autosloperij in Wormerveer?

Bel Autosloperij De Toekomst Wormerveer nu op 0611-087053. Ook kunt u een bericht sturen naar info@autosloperijdetoekomst.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Autosloperij De Toekomst neemt u graag alle zorg voor uw sloopauto uit handen!

Tot spoedig ziens,

Namens het team van Autosloperij De Toekomst Wormerveer

Contact