Opdam

Hartelijk welkom bij Autosloperij De Toekomst Opdam

Autosloperij De Toekomst gaat voor een betere toekomst en daarbij ontvangt u gegarandeerd het beste bedrag voor uw sloopauto of schadeauto. Naast een bijdrage aan een betere toekomst, ontvangt u van ons een financiële bijdrage voor uw auto. Doe net als Autosloperij De Toekomst en ga voor een beter milieu. Bied uw schadeauto of sloopauto nu aan via onze website en met deze daad maken wij Nederland samen een stukje groener.

Aangesloten bij RDW, ARN en KZD

Autosloperij De Toekomst Opdam is een erkende autosloperij in Opdam. Wij zijn gecertificeerd door het RDWKZD (KwaliteitsZorg Demontage) en aangesloten bij brancheorganisatie  ARN (expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche). Wij verzekeren u ervan dat u bij ons een officiëel RDW-vrijwaringsbewijs ontvangt, én dat uw sloopauto voor 85% gerecycled wordt.

Klantvriendelijke autosloperij in Opdam

Ongeacht de staat van uw auto, wij halen deze gratis door geheel Nederland op en brengen deze naar de autosloperij in Opdam. Wij beschikken over speciaal vervoer, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een verantwoorde wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van uw sloopauto of schadeauto gebeurt.

Uw sloopauto is geld waard!

Naast een correcte wijze van afhandeling van de verkoop of inkoop van uw schadeauto of sloopauto, garanderen wij dat wij geen kosten in rekening brengen. U ontvangt altijd een contante vergoeding voor uw sloopauto of schadeauto. Uiteraard is deze vergoeding afhankelijk van de staat van uw sloopauto of schadeauto. Ook ontvangt u van onze chauffeur direct een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekering, zodat deze kan worden beëindigd. Tegenwoordig kunt u dit ook vaak per e-mail of telefoon doen, dus geen zorgen meer om uw sloopauto of schadeauto.

Alle voordelen op een rij

  • uw sloopauto of schadeauto wordt op een milieuvriendelijke wijze opgehaald en gerecycled;
  • u ontvangt van de chauffeur ter plaatse een vrijwaringsbewijs;
  • het overeengekomen bedrag wordt direct aan u uitbetaald;
  • wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag voor u bereikbaar;
  • gratis uw sloopauto Opdam ophalen binnen 24 uur;

Uw auto snel naar een autosloperij in Opdam?

Bel Autosloperij De Toekomst Opdam nu op 0611-087053. U kunt ook een bericht sturen naar info@autosloperijdetoekomst.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Autosloperij De Toekomst neemt u graag alle zorg voor uw sloopauto uit handen!

Tot spoedig ziens,

Namens het team van Autosloperij De Toekomst Opdam

Contact