Schadeauto ophalen Hilversum

Uw auto heeft te veel schade of u heeft te veel kilometers gereden. De kosten overstijgen de waarde van uw auto. Hoe komt u nu het snelst van uw auto af. Wij helpen u graag! U kunt eenvoudig uw schadeauto aanbieden aan Autosloperij De Toekomst. Omdat wij onze eigen ophaaldienst hebben, kunnen wij in overleg met u, uw auto op een geschikt tijdstip ophalen. U ontvangt u ter plaatse een goede prijs voor uw auto en daarnaast ook een vrijwaringsbewijs. Dit bewijs vrijwaart u direct van de verplichting om nog wegenbelasting te betalen. Via Autosloperij De Toekomst Hilversum bent u ervan verzekerd dat u uw schadeauto snel, veilig en tegen een goede prijs verkoopt.

Klantvriendelijke autosloperij in Hilversum

Wij halen uw schadeauto gratis door geheel Nederland op en brengen deze naar de autosloperij in Hilversum. Wij beschikken over een eigen ophaaldienst, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van uw sloopauto of schadeauto gebeurt.

Waarde van uw (sloop)auto

Autosloperij De Toekomst is een erkende autosloperij, waardoor zij u gegarandeerd het juiste bedrag voor uw auto uitbetaald. De prijs die u ontvangt is maximaal € 500,=. De hoogte van het uit te keren bedrag wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het merk en model, bouwjaar, brandstof, aantal gereden kilometers, de staat van uw auto, kleur en de waarde van en vraag naar de onderdelen.

Voordelen Autosloperij De Toekomst

  • Milieuvriendelijke autosloperij
  • Gratis schadeauto ophalen Hilversum
  • Hoge inkoopprijs (max € 500,=)
  • Sloperij is 6 dagen geopend – 24/7 bereikbaar
  • Betrouwbaar, u ontvangt direct uw vrijwaringsbewijs
  • Aangesloten bij ARN (Auto Recycle Nederland)
  • KZD gecertificeerd (kwaliteitszorg demontage)
  • RDW gecertificeerd

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan contact op met Autosloperij de Toekomst Hilversum.

Contact