Schadeauto ophalen Eindhoven

Uw auto heeft motorische schade of uw auto is betrokken geweest bij een ongeluk. De kosten voor reparatie zijn hoger dan de huidige dagwaarde van uw auto. Hoe komt u nu het snelst van uw auto af. Of uw schadeauto nog rijdt of niet, Autosloperij De Toekomst haalt uw auto gratis door heel Nederland op en u ontvangt direct een een vergoeding. Omdat Autosloperij De Toekomst een door het RDW erkende sloperij is, ontvangt u ter plaatse een vrijwaringsbewijs, dat u direct vrijwaart van de verplichting om nog wegenbelasting te betalen. Via Autosloperij De Toekomst Eindhoven bent u ervan verzekerd dat u uw schadeauto snel, veilig en tegen een goede prijs verkoopt.

Klantvriendelijke autosloperij in Eindhoven

Ongeacht de staat van uw auto, wij halen uw schadeauto gratis door geheel Nederland op en brengen deze naar de autosloperij in Eindhoven. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van uw schadeauto gebeurt.

Waarde van uw (sloop)auto

Autosloperij De Toekomst is een erkende autosloperij, waardoor zij u gegarandeerd het juiste bedrag voor uw auto uitbetaald. De prijs die u ontvangt is maximaal € 500,= en wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het merk en model, bouwjaar, brandstof, aantal gereden kilometers, de staat van uw auto, kleur en de waarde van en vraag naar de onderdelen.

Voordelen Autosloperij De Toekomst

  • Milieuvriendelijke autosloperij
  • Gratis schadeauto ophalen Eindhoven
  • Hoge inkoopprijs (max € 500,=)
  • Sloperij is 6 dagen geopend – 24/7 bereikbaar
  • Betrouwbaar, u ontvangt direct uw vrijwaringsbewijs
  • Aangesloten bij ARN (Auto Recycle Nederland)
  • KZD gecertificeerd (kwaliteitszorg demontage)
  • RDW certificering

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies, neem dan contact op met Autosloperij De Toekomst Eindhoven.

Contact