Sloopauto verkopen Zuid-Holland

Uw auto is te oud om mee door te rijden om wat voor reden dan ook. Door uw auto aan te bieden aan Autosloperij De Toekomst kunt u zorgeloos afstand doen van uw auto. In overleg met u halen wij uw auto geheel gratis op en ontvangt u direct een vergoeding voor uw auto. Daarnaast ontvangt u direct van ons een vrijwaringsbewijs, zodat u af bent van de verplichting om nog verder wegenbelasting te betalen. Via Autosloperij De Toekomst bent u ervan verzekerd dat u uw auto snel, veilig en tegen een goede prijs verkoopt.

Waarde van uw (sloop)auto

Autosloperij De Toekomst is een erkende autosloperij in Noord Holland. U ontvangt gegarandeerd het juiste bedrag voor uw auto. De prijs die u ontvangt is maximaal € 500,= en wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het merk en model, bouwjaar, brandstof, aantal gereden kilometers, de staat van uw auto, kleur en de waarde van en vraag naar de onderdelen.

Autosloperij De Toekomst heeft een vaste rijroute in Zuid-Holland, waarbij zij oude, sloop- en schadeauto’s ophaalt in de volgende plaatsen/steden:

Neem direct contact op met Autosloperij De Toekomst voor het maken van een afspraak.

Meer informatie over Autosloperij De Toekomst.

Contact