Schadeauto ophalen Purmerend

Uw auto is defect of de kosten aan onderhoud en schade overstijgen de huidige waarde van uw auto. Misschien is het tijd om afstand van uw auto te doen. Hoe komt u nu het snelst van uw auto af? Autosloperij De Toekomst Purmerend kan u op een eenvoudige en kostenefficiënte manier helpen. Bied uw schadeauto aan onze schadebedrijf in Purmerend en wij nemen u alle zorg uit handen en komen uw auto direct en geheel gratis ophalen. U ontvangt u ter plaatse een marktconforme prijs voor uw auto en daarnaast ontvangt u direct een vrijwaringsbewijs. Dit bewijs vrijwaart u van de verplichting om nog wegenbelasting te betalen. Via Autosloperij De Toekomst Purmerend bent u ervan verzekerd dat u uw schadeauto snel, veilig en tegen een goede prijs verkoopt.

Klantvriendelijke autosloperij in Purmerend

Of uw auto nou rijdt of niet, wij halen uw schadeauto gratis door geheel Nederland op en brengen deze naar onze autosloperij in Purmerend. Wij beschikken over speciaal transport, waardoor wij uw auto snel en gemakkelijk kunnen meenemen. Uw sloopauto wordt door een erkende autosloperij, of beter gezegd een autodemontage bedrijf, opgehaald en op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Op onze website vindt u terug wat er met de gedemonteerde onderdelen van uw sloopauto of schadeauto gebeurt.

Waarde van uw (sloop)auto

Autosloperij De Toekomst is een erkende autosloperij, waardoor zij u gegarandeerd het juiste bedrag voor uw auto uitbetaalt. De prijs die u ontvangt is maximaal € 500,= en wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het merk en model, bouwjaar, brandstof, aantal gereden kilometers, de staat van uw auto, kleur en de waarde van en vraag naar de onderdelen.

Voordelen Autosloperij De Toekomst

  • Milieuvriendelijke autosloperij
  • Gratis schadeauto ophalen Purmerend
  • Hoge inkoopprijs (max € 500,=)
  • Sloperij is 6 dagen geopend – 24/7 bereikbaar
  • Betrouwbaar, u ontvangt direct uw vrijwaringsbewijs
  • Aangesloten bij ARN (Auto Recycle Nederland)
  • KZD gecertificeerd (kwaliteitszorg demontage)

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vrijblijvend advies? Neem contact op met Autosloperij de Toekomst Purmerend.

Contact